Evenementen & Workshops

Dogtrail

Wat is DogTrail?

Dogtrail is heerlijk in de vrije natuur een mooie wandeling maken samen met je hond en andere hondenvrienden. De lengte en tijdsduur van deze wandelingen varieert en wordt altijd op de site vermeld. Tijdens deze wandelingen zoeken we niet alleen de mooiste routes uit, maar ook zoveel mogelijk los loopgebieden. Maar het is natuurlijk niet zo maar een wandeling in de natuur. U zult onderweg verschillende punten bereiken waar u, samen met uw hond leuke opdrachten moet uitvoeren. Deze zijn altijd een feest voor hond en baas. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze dogtrail, en dus een super middag met uw hond?

Dog Olympics

Wat zijn Dog Olympics? 

Natuurlijk zult u denken dat zijn spelletjes met mijn hond. Klopt, maar weet u ook dat u dit kunt doen op een wel hele leuke manier? Zelfs in competitievorm. Bij onze Dog Olympics speelt u verschillende spelletjes met uw hond, samen met nog enkele geleiders met hun hond. Volop speel en belangrijk: leerplezier voor u en uw hond.

Zoals bv. stoelendans, Zit en vang, Hondenrace, zelfs apporteer spelletjes, kortom te veel om op te noemen.

Waarom is spelen met uw hond zo belangrijk? Wij trainen de honden en geleiders op de door heel Europa bekende trainingsmethode van Ian Dunbar. Dit is niet alleen spelen, maar het is vooral spelenderwijs een hechte band opbouwen met uw hond. Het leerzame is tevens dat uw hond een zeer stabiele hond wordt, alleen d.m.v. samen spelen. Verder is het een manier om uw hond (en u) fit te houden. Op deze manier van spelen met uw hond leert u de hond bv. zijn gehoorzaamheid te verbeteren door volledige aandacht van uw hond te krijgen onder veel dagelijkse omstandigheden, de gehoorzaamheid, snelheid, en vrolijkheid van de hond te verhogen.

button1

 

 

 

Heeft U een vraag?
1000 tekens over
Bestanden toevoegen