De lessen bij Kop-Op coaching en training


Visie

In de groepslessen ligt de nadruk vooral op socialisatie, ontwikkelen van de bijtrem en gedrag van de hond volgens de methode van Ian Dunbar. Je bouwt met spel en ontspanning een hechte band op met je hond. Tijdens de lessen loopt je pup of volwassen hond vaak vrij rond. Je leert hoe je controle krijgt over je hond! Super handig als je in het park loopt en je hond komt tijdens het spelen met andere honden toch als je hem roept. De Ian Dunbar methode leidt op tot een sociale kameraad die past in de huidige maatschappij.

Wat kun je verwachten

Gedurende 11 weken krijg je 1 keer per week les, (behalve bij Bootcamp dan krijgt je 2 keer per week les, 5 weken lang) 1 theorieavond en een examen. Iedere les krijg je huiswerk mee, zowel theorie als oefeningen die jij en je gezinsleden met de hond doen. De theorielessen zijn te vinden op de digitale campus van Kop-Op coaching en training. De lessen worden in hoog tempo gegeven, jij en je hond hebben geen tijd om zich te vervelen. Bij Kop-Op coaching en training zijn de groepen klein, dus je staat geen lange tijden te wachten. De cursus sluit je af met een theoretisch en een praktisch examen.

Praktische informatie

Door op de cursus te klikken in bovenstaand overzicht kun je meer lezen wat de inhoud van de verschillende cursussen zijn. In de agenda kun je zien wanneer de lessen starten.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Kop-Op coaching en training op telefoonnummer 06-55330050 of via het contact formulier. Prijsinformatie vind je onder tarieven. Je kunt je via het inschrijfformulier inschrijven voor een cursus.

 

button1

Heeft U een vraag?
1000 tekens over
Bestanden toevoegen