Verzending

Verzendkosten

Wanneer de bestelling meer dan € 50,- (zegge vijftig euro) bedraagt, dan neemt Kop op! de verzendkosten voor haar rekening.

De verzendkosten bij bestellingen die door de brievenbus passen (alle glazen buisjes zonder houder) bedragen € 3,50. De overige bestellingen vallen onder pakketpost, de verzendkosten daarvan zijn € 5,50 binnen Nederland. Voor verzendingen buiten Nederland gelden aangepaste verzendkosten. De prijs is op aanvraag via info@kop-op.nl of via het contactformulier.

Verzendingen worden doorgaans binnen 24 uur verzonden.

 

Actie: Wie goed doet - goed ontmoet ♥

Sinds we met z'n allen zoveel mogelijk thuis moeten blijven. Onze werk vanuit de laptop aan de keukentafel zo goed als mogelijk proberen te doen, terwijl er een paar kids rondhuppelen. Wij onze familie en vrienden ontzettend missen...

Is het fantastisch om te merken dat er veel aan elkaar gedacht wordt, er vele harten onder de riem worden gestoken en wij elkaar massaal cadeautjes sturen.

Wij vinden dat een MOOIE ontwikkeling en willen jou als gever daarvoor BEDANKEN!

Wanneer jij een bestelling in onze webshop doet. Ontvang je van ons een mail met een kortingscode. Deze code geeft jou recht op een setje ansichtkaarten: 'Zeg het met woorden' voor € 1.82. Dit zijn dus alleen de verzendkosten :))

Leuk om jezelf een glimlach te bezorgen of om nóg meer mensen blij te maken :))

 

© 2018 - 2020 Kop op! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel